Hem Gå på kurs/vandring Kursledarna Trakten Hyra huset Så kommer du hit Bildgalleri

Det här är vi

Maria Leijonhielm
är ansvarig för verksamheten i Arconsat. Hon är frilansskribent och socionom med grundläggande psykoterapeutexamen, knuten till Vetenskapsjournalisterna i Stockholm. Bland uppdragsgivarna finns Bonnier tidskrifter, Språktidningen och Stockholms universitet.

=> www.vetenskapsjournalisterna.se
=> www.redigerarbyran.se


Lis Engblom
har studerat ikonmåleri för fader Robert de Caluwé under 70-talet. Håller sedan 35 år kurser i ikon- och annat temperamåleri. Studerat oljemåleri för Evert Lundqvist. Representerad i Norbergs kyrka och församling, Högalids församling, Birgittakyrkan i Nockeby, Salems Kyrka och Farsta församlings kyrkor. Medlem i föreningen Svenska Konstnärinnor.
I Arconsat leder hon kursen Ett fönster mot himlen.
=> www.liskonst.se
Anders Post
Som konstnär är Anders Post framförallt bekant som porträttmålare. Han haft separatutställningar i Stockholm och New York och lett en rad kurser i genren.
Anders är även verksam som skämttecknare och skribent. Hans teckningar har regelbundet publicerats bland annat i Svenska Dagbladet, Sydsvenskan, Sundsvalls Tidning, Vi, Resumé, Land, Nerikes Allehanda och Karlstadstidningen. Som frilansskribent är han verksam till exempel i M-Magasin, och har även skrivit en rad humorprogram för TV och radio. I Arconsat leder han kursen i porträttmåleri.

=> www.apost.se


Mado Minssieux
är Arconsatbo, akvarellmålare och van vandrare.

I Arconsat leder hon vandringsveckan Vandra på Franska, i samarbete med Språktidningen.
Karin Thunberg

är journalist, författare och dramatiker. Knuten till Svenska dagbladet som kolumnist och reporter sedan mer än 30 år. Fick
Fick 2016 Bonniers stora journalistpris med motiveringen: ”Personporträttens mästare som med absolut stilistiskt gehör, och närmast magisk hantverksskicklighet, avtäcker det djupt mänskliga – inom var och en av oss.”   Bland böckerna: Mellan köksfönstret och evigheten och En dag ska jag berätta om mamma.

I Arconsat leder hon skrivkursen Skriv av hjärtats lust
=> www.karinthunberg.com


Tia Jumbe
är utbildad lärare i ett flertal yogaformer och undervisar på Atmajyoti?och Bara Yoga i Stockholm. Hon har skrivit fem böcker, senast Boosta din hälsa med naturens superfoods, och Boosta hud & hår med naturens näringsbomber (BladhbyBladh förlag).
Veronika Ryd

Veronika Ryd är utbildad mindfulnesslärare, mindful­ eatingexpert och KBT­terapeut och författare till tre böcker. Hon har nyligen utkommit med ATT ÄTA – mindfulness för kropp och knopp, steg för steg i 8 veckor med mindful eating och självmedkänsla (BladhbyBladh förlag).


Kerstin Moe

Kerstin Moe är leg sjukgymnast/fysioterapeut med terapeutisk kompetens i Basal Kroppskännedomsträning. Hon har mer än 20 års erfarenhet som Taiji Qigong och mindfulnessinstruktör.